Eurowet maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken op de website. Sommige cookies worden altijd geplaatst om de website goed te laten werken. Ook plaatsen wij altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Daarnaast staan er buttons op onze website, zodat u artikelen kunt delen via social media. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op akkoord te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wilt u meer weten over cookies of het aanpassen van uw cookie-instellingen, lees dan het Eurowet cookiebeleid. 

Privacyverklaring Eurowet

In deze privacyverklaring leggen wij u uit op welke wijze Eurowet uw persoonsgegevens verzameld en gebruikt. Uiteraard worden persoonsgegevens van onze klanten en bezoekers van de website met de grootst mogelijke zorg behandeld en beveiligt. Eurowet v.o.f., gevestigd aan de Malerstraat 13, 1531 NW in Wormer is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Welke persoonsgegevens verwerken wij

Eurowet legt persoonsgegevens van u vast, wanneer u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Dit kan zijn omdat u klant van ons wordt of bent (geweest), een offerte aanvraagt, een vraag stelt, met ons belt of e-mailt of omdat u zich abonneert op onze nieuwsbrief.

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens van u verwerken: voor- en achternaam, geslacht, bedrijfsgegevens, adres, geboortedatum, functie, e-mailadres, telefoonnummer(s), ip-adres, bankrekeningnummer, inloggegevens en overige gegevens die u actief aan ons verstrekt bij voorbeeld door een profiel op deze website aan te maken.

Met welk doel verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij kunnen bovenstaande gegevens gebruiken voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • het afhandelen van uw bestelling en u informeren over het verloop daarvan;
  • het afhandelen van uw betaling;
  • het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
  • het versturen van onze update met wetswijzigingen etc.;
  • het beantwoorden van uw vragen per e-mail, telefonisch of persoonlijk;
  • het verstrekken van informatie over nieuwe producten en/of diensten;
  • het aanmaken van een account op onze website;
  • het verbeteren van onze website.
Delen van persoonsgegevens met derden

Eurowet verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Hoe veilig zijn uw gegevens bij ons

Eurowet neemt de bescherming van uw gegevens serieus en wij nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat gegevens niet goed beveiligd zijn of zijn er aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cookies of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Eurowet maakt gebruik van cookies of vergelijkbare technieken om uw gegevens te verwerken. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd. U kunt zich afmelden voor cookies door deze te beperken in uw internetbrowser. Ook alle eerder opgeslagen informatie kunt u via de instelling van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Eurowet. Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een dergelijk schriftelijk verzoek, een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Maak hierin uw Burgerservicenummer en uw pasfoto zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Wij helpen u graag verder indien uw klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij wijzen u er op dat u tevens de mogelijkheid hebt een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Eurowet behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. De laatste versie vindt u altijd op deze website.

Privacyverklaring versie: 02-11-2018

Inloggen