Over Eurowet

Nauwkeurig. Deskundig op het gebied van levensmiddelenwetgeving. Snel.

Sinds 1992 ondersteunen wij bedrijven bij het volgen en naleven van de levensmiddelenwetgeving. De levensmiddelenwetgeving is complex, zeer omvangrijk en blijft voortdurend in ontwikkeling.

Wij zijn zeer goed op de hoogte van alle geldende wetgeving en volgen ontwikkelingen op het gebied van levensmiddelenwetgeving en warenwet op de voet.

U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor een betrouwbaar overzicht van de geldende Europese en nationale wetgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor een deskundige etiketcontrole of andere vragen over de wetgeving voor levensmiddelen en aanverwante producten.

Wij werken snel, nauwkeurig en behandelen alle vragen uiteraard vertrouwelijk.

Waarom wij

Ervaren

Al meer dan 25 jaar adviseren wij bedrijven, organisaties en controle-instanties over allerlei zaken die samenhangen met levensmiddelenwetgeving.

Deskundig

Doordat wij uitgever zijn van de wetgeving op het gebied van levensmiddelen zijn wij zeer goed op de hoogte van de relevante wetgeving en de ontwikkelingen op dit gebied.

Goede service

Wij vinden een goed en persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk. Wij leveren u een snel en betrouwbaar advies tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Onze werkzaamheden bestaan uit twee hoofdactiviteiten:

Uitgeverij

De online publicatie van een compleet en actueel informatiesysteem op het gebied van zowel de Europese als de nationale wetgeving, die van belang is voor de food & drink sector.

Lees meer

Advies

Het geven van advies en ondersteuning over wetgeving die van belang is voor de productie en vermarkting van levensmiddelen, dranken en diervoeders. Wij werken klantgericht, vertrouwelijk en snel.

Lees meer

Hieronder slechts een kleine selectie van bedrijven en instanties die vertrouwen op Eurowet.

 

FrieslandCampina
MeadJohnson
Zeelandia
COKZ
Hero

Inloggen