Over Eurowet

Nauwkeurig. Deskundig op het gebied van levensmiddelenwetgeving. Snel.

Sinds 1992 ondersteunen wij bedrijven bij het volgen en naleven van de levensmiddelenwetgeving. De levensmiddelenwetgeving is vrij complex, zeer omvangrijk en blijft voortdurend in ontwikkeling. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet. Onze werkzaamheden bestaan uit twee hoofdactiviteiten:

Uitgeverij

De online publicatie van een compleet en actueel informatiesysteem op het gebied van zowel de Europese als de nationale wetgeving, die van belang is voor de food & drink sector.

Lees meer

Advies

Het geven van advies en ondersteuning over wetgeving die van belang is voor de productie en vermarkting van levensmiddelen, dranken en diervoeders. Wij werken klantgericht, vertrouwelijk en snel.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten

"Eurowet biedt een actueel overzicht van de geldende EU levensmiddelenwetgeving in het Nederlands en Engels en de Nederlandse Warenwetgeving. Altijd up to date en met goede zoekmogelijkheden. Daarnaast nog 1 maal per week een mail met alle veranderingen, zodat je in keer weer bij bent. Zeer handig voor het dagelijks werk als Regulatory Affairs Manager bij een internationaal opererend bedrijf."

Marieke Lugt, FrieslandCampina

Hieronder slechts een kleine selectie van bedrijven en instanties die vertrouwen op Eurowet.

Ministerie van VWS
FrieslandCampina
COKZ
MeadJohnson
Zeelandia
Hero

Inloggen