Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de inhoud op deze website, kan Eurowet geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, direct dan wel indirect, tengevolge van eventuele fouten of vergissingen.

De website van Eurowet bevat verwijzingen en/of hyperlinks naar externe websites. Eurowet geeft geen garanties en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

Wij streven ernaar onderbrekingen door technische fouten zoveel mogelijk te voorkomen. Eurowet accepteert geen aansprakelijkheid voor schade tengevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website. Wanneer u problemen ondervindt binnen de Eurowet website, dan verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te stellen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; wij proberen het probleem dan zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. 

Auteursrechten

Eurowet behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle geconsolideerde teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eurowet of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Inloggen